.

Han vil igjen konkurrere med Lionel Messi, Ansu Fati og Antoine Griezmann i angrepsområder med januar-signeringen Martin Braithwaite som forventes å bli flyttet videre.Luis Suarez har avslørt at han er spent på å være en del av Atletico Madrid-troppen etter å ha snakket for første gang siden hans flytting på 5,5 millioner pund fra Barcelona.

barcelona drakt 2022

President Josep Maria Bartomeu avslørte åtte spillere som kategorisk ikke ville forlate denne sommeren, men Suarez var ikke på den listen, fotballdrakter på nett noe som førte til antydninger om at klubbens fremtid ligger borte fra Nou Camp. messi drakt

I følge det spanske utsalgsstedet Mundo Deportivo har Suarez og Nedved innledet samtaler om et mulig bytte som vil få ham til å bli med i Serie A-mesterne.

norge bortedrakt

Som det står, har Suarez etter sigende avtalt en lønn på 9 millioner pund med Serie A-mesterne i et trekk som vil føre til at han kobles til Cristiano Ronaldo i Torino. england drakt

Det ble rapportert om hån da han kom til universitetet med noen forbipasserende som kom med vitser om Giorgio Chiellini, fotballdrakter på nett som Suarez berømt bet ved verdensmesterskapet i 2014 da han spilte mot Italia for Uruguay.

liverpool drakt 2022 23