.

Bayerns administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge stod ved Hopps side og førte et bifald ved slutfløjtet og udtrykte senere sin afsky for sine fans adfærd.Der kan meget vel have været elementer af sandhed i Mersons vurdering, idet Cavani ikke kunne få sin debut i United før deres femte Premier League -kamp i sæsonen som et resultat af hans sene ankomst, men veteranen fremad ser bestemt ud til at have været en fremragende tilføjelse til Uniteds trup.

Begge sæt spillere blev taget af banen i det 77. minut, og spillet blev suspenderet, mens de forsøgte at få bannerne fjernet. messi trøje

VM -vinderen er kendt for sin ‘sweeper’ -stil og evne til at vælge et pas med sin imponerende distribution.

Holland VM 2022 Landsholdstrøje

Outlet hævder også, at Bayern forventede, at samtaler mellem de to parter var mere mindelige i betragtning af deres lange omgang.

Den 55-årige hyldede Lampard for sit Stamford Bridge-stewardship efter at have taget tøjlerne om sommeren, men mener stadig, at hans mænd kan forårsage Blues masser af problemer.Bayern München siges i stigende grad at blive ‘irriteret’ over Manuel Neuer’s kontrakt og lønkrav.