.

Nigeria-landskampen er en gennemprøvet spiller med tidligere Premier League-erfaring fra en periode i Watford, samtidig med at han er United-fan, men Scholes er ikke overbevist om, at den 30-årige vil være svaret på de røde djævles problemer med Marcus Rashford udelukket ved skade.

På trods af at han manglede Uniteds træningslejr i varmt vejr i Marbella på grund af bekymringer over coronavirus-udbruddet i Kina, står Ighalo i kø for at få sin debut, når United rejser til Stamford Bridge for at møde Frank Lampards Chelsea. fodbold tøj

De røde djævle havde længtes efter en afløser for den belgiske landskamp, ​​efter at han i sommeren 2019 kørte gennem afkørslerne på Old Trafford til Inter.

manchester city trøje

Ighalo, en livslang fan af de røde djævle, blev tvunget til at træne solo i sidste uge som et resultat af forsigtighedsforanstaltninger i forbindelse med ham, der kom fra Kina, hvor coronavirus stammer fra.

Watford forbereder sig på at besøge Old Trafford, hvor United håber, at Ighalo og Co kan inspirere dem til endnu en sejr, der vil bringe dem tættere på Premier Leagues top fire.Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har åbnet døren for, at Odion Ighalo kan forvandle sin kortfristede låneaftale til et permanent træk.