.

I processen blev Pulisic den første amerikanske international til at score i UCL -semifinalen. Derudover er han nu alletiders førende amerikanske scorer i Champions League-historien med fem mål og overgår DaMarcus Beasley i processen. Han er også den første amerikanske spiller, der har scoret flere mål i knockout-fasen i løbet af sin karriere. .

Chelsea dominerede fra starten, og Orjan Nyland parrede Mason Mounts drive, men de gik i pausen 1-0 bagefter, efter at Hause havde samlet sig efter Kepa Arrizabalagas fine redning fra Anwar El Ghazi. Japan VM 2022 Landsholdstrøje

Forward Pulisic og Olivier Giroud vendte kampen på 121 sekunder efter pausen, da gæsterne overlevede en skræk for at sikre en 2-1-sejr.

Tyskland VM 2022 Landsholdstrøje

Men Pulisic har lidt problemer med hamstring, og Lampard indrømmede, at han, spilleren og klubben stadig arbejder hårdt på at finde den rette balance mellem arbejde og hvile for at hjælpe den 22-årige trives i det vestlige London.

Madrid spiller deres ligakampe på Di Stéfano. Det bliver ikke det samme for deres rivaler som at spille på Bernabéu … ‘Jeg aner ikke, hvordan det vil være – om det vil kunne påvirke Madrid eller deres rivaler. Vi får en klarere idé, når vi er et par spil i. Jeg kan ikke ‘forudsige, hvad der kan ske’.