.

Solskjær var opptatt av å få tilbake en britisk ryggrad til United, som han startet i fjor sommer da han hentet inn Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og Daniel James.

ac milan drakt

Bundesliga -lederne var nær ved å inngå en avtale om å signere Sane i august 2019, men trakk seg etter at han pådro seg skader i kneleddet i Community Shield mot Liverpool. bayern munchen drakt

Etter en lang rehabiliteringsperiode, gjorde Fosu-Mensah sitt comeback for Uniteds U23-er mot Stoke mandag kveld, og han er nå opptatt av å fortsette.

borussia dortmund drakt

Uforferdet vil 43-åringen ha toppjobben på Old Trafford en dag da han identifiserte hovedambisjonen sin. psg drakt

Den tidligere Bordeaux -manageren har fått mandat til å kvalifisere Super Eagles til VM 2022 i Qatar og vinne den neste Afcon -tittelen i 2021.

manchester city drakt

En nylig avslørt Fortnite -hud med den spanske Twitch -streameren David Canovas Martinez, AKA ‘TheGrefg’, knuste den samtidige Twitch -seerrekorden med over to millioner mennesker som ventet på å se hvordan hans likhet ville se ut i spillet.Arsenal har blitt advart om at 200 millioner pund ikke ville være nok til å fikse problemene sine, men Paul Merson tror det å snappe John Stones fra Manchester City ville være et skritt i riktig retning.