.

Etter min mening er han ikke en nr. 10, han kan spille nr. 10, men han er en nr. 8 fordi han er en arbeider.Primeira Liga-klubben har til hensikt å sikre like mye av overføringsgebyret på forhånd og ønsker mer realistiske tillegg inkludert i avtalen.

borussia dortmund drakt

United ble sparket i aksjon av Barcelona tirsdag kveld etter å ha håpet at Sporting til slutt ville gi etter for sitt opprinnelige tilbud denne måneden. norge bortedrakt

Sporting er imidlertid bekymret for at noen av pengene i tilleggene ikke vil bli betalt til dem, fordi tilleggene er bundet opp i insentiver.

norge bortedrakt

Fernandes vil styrke Uniteds midtbaneranger. Solskjær har manglet tall i avdelingen siden Marouane Fellaini og Ander Herrera gikk, mens skader på Paul Pogba og Scott McTominay har forverret problemene. fotball drakter

Gjør dine valg nedenfor og gi oss beskjed om hvem du har valgt i kommentarfeltet nedenfor, eller via sosiale medier kyFootball.

liverpool drakt

Kaptein Kane, som vant Golden Boot i Russland, føler at England nå er bedre egnet for turneringsfotball etter å ha fått mer erfaring for klubb og land siden deres pinefulle exit i Moskva.