.

Tottenham og Liverpool fulgte snart efter, men ifølge Sky Sports er det usandsynligt, at Jurgen Klopps side reagerer på deres interesse i januar.

Men Lovren er i høj grad fjerde valg i Liverpool i dag, og han vil måske have mere regelmæssig førsteholdsfodbold op til euroen i 2021. Mexico VM 2022 Landsholdstrøje

Xherdan Shaqiri forventes at forlade klubben efter at have udstået en skadebelastet anden sæson med Liverpool.

Men sådan har været Liverpools dominans over deres rivaler i denne sæson – med en føring på 25 point over Manchester City – det forventes, at disse klubber sandsynligvis vil styrke sig på sommermarkedet.

Canada VM 2022 Landsholdstrøje

Et potentielt positivt for de røde er, at hvis han foretager overgangen til Bernabeu, er det meget usandsynligt, at de ville forfølge et skridt for Mohamed Salah.

Rapporten antyder, at Origi kunne gå til Celtic Park som en potentiel vægt i en tilgang til Edouard, selvom der er tvivl om, hvorvidt han ville være ivrig efter et sådant skridt.

VM -vinderens samlede rekord på Parc des Princes lyder på fantastiske 84 mål og 47 assists i 115 kampe.Divock Origis fremtid i Liverpool er fortsat en stor tvivl. Blot to år fjernet fra et Champions League -slutmål ser belgieren overskud ud til kravene under Jurgen Klopp.